Wat kost een keuken?

Weet jij precies met welke kosten je rekening moet houden als je een nieuwe keuken gaat kopen? Wij geven je graag vrijblijvend advies en kijken daarbij naar je wensen, je situatie en je budget. Zo vinden we altijd een keuken die bij je past en voorkomen we verrassingen achteraf.

Hoeveel jouw keuken kost, die vraag kunnen we beantwoorden als we precies weten wat je wilt. De prijs van de keuken hangt af van veel factoren. Erg belangrijk zijn:

  • de grootte van de keuken
  • de materiaalkeuze
  • de apparatuur

Hoe groot jouw keuken moet worden, dat is natuurlijk afhankelijk van de ruimte en je wensen. Wat de materialen betreft, daarin is vandaag de dag volop keuze. Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen zijn erg mooi maar het prijskaartje ervan is ook groter dan een keuken waarin bijvoorbeeld meer kunststof is verwerkt.

Ook de prijs van apparatuur kan erg variëren. A-merken zijn doorgaans hoger geprijsd dan andere en een ingebouwde koffieautomaat kost meer dan een gewone koffiezetter.

Wat kost een keuken bij Keukenvisie?

Bijk Keukenvisie vind je keukens vanaf 5.000 euro. Een gemiddelde keuken kost vaak tussen de 7.500 en 18.000 euro. Maar alles hangt natuurlijk af van jouw wensen en budget. Dus kom eens langs in onze showroom en we laten je vrijblijvend zien wat de mogelijkheden zijn.